Kipor elverk

Det är viktigt att man väljer en modell från en kvalitetstillverkare

Detta kan spara en från de besvär och förlorad tid som ett trasigt elverk kan kosta en. Kipor är en tillverkare som är marknadsledande inom vissa segment av elverksmarknaden. De har flera modeller som passar mycket bra för olika former av privat bruk.

Kipor – en global specialist inom ellösningar

Kipor är ett kinesiskt multinationellt företag med verksamhet i 150 länder. De tillverkar en stor mängd olika produkter inom elförsörjning. I kipor produktkatalog hittar man produkter som motorer, generatorer, elskåp, pumpar, belysning och mycket mycket annat.

Kipors mål är att leverera helhetslösningar inom ström och elförsörjning. Många av deras produkter är främst riktade mot industri men med sina elverk har man blivit populära även bland privatkunder.

På den amerikanska och europeiska marknaden är Kipor mest kända för portabla elverk och för en rad produkter inom el- och strömförsörjning för bygg och industri.

Bästa Kipor elverk

Kipor IG 1000
Kipor IG 2000
Kipor KDE 6500
Kipor KDE 7500T

Kipors sortiment av olika elverk

Kipor har etablerat sig på marknaden för elverk med ett brett sortiment. De erbjuder elverk av de flesta typer och storlek lämpade för både privat- och yrkesbruk. Dieselelverk, bensinelverk och elverk med digital inverter finns alla med i deras produktsortiment. Om man letar efter en ny generator är deras sortiment ett utmärkt ställe att hitta sin nya strömkälla.

Särskilt stolta är kipor över sin serie med elverk med digital inverter. Nyckelord för Kipor är:

  • Kvalitet
  • Pålitlighet
  • Miljövänlighet

Om man är behov av ett elverk utrustat med digital inverter är Kipors elverk ideala och man kan som kund vara säker på att få ett elverk som lever upp till nyckelorden och erbjuder en rad smarta lösningar. De flesta av Kipor elverk går till exempel att seriekoppla.

Du kan hitta ett urval av elverk från Kipor på eGrillen.

Kolla också dessa inverterelverk!

AL-KO 3500-C
AL-KO 6500D-C
Champion Hybrid
Metalcraft G2000i